Livskvalitet med omtanke

Livskvalitet med omtanke

Al liv er afhængig af en delikat balance mellem en række naturlige faktorer, som i symbiose skaber de essentielle byggesten til den verden, vi mennesker er en del af.

Vores klode har været på en fantastik rejse gennem milliarder af år, hvor naturlige hændelsesforløb successivt har skabt de helt rigtige betingelser for udvikling af organisk vækst - et gådefuldt fænomen som ultimativt, og kun i sidste brøkdel af et sekund i klodens udvikling, gav os mennesker liv på jord.

Vores klode har givet os alt det, som er grundlaget for vores eksistens, baseret på tilstedeværelsen af naturlige ressourcer. Noget vi ofte og gerne tager alt for givet.

Hos Natur Energi dyrker vi det naturlige - det ægte og livsbekræftende. Vi sætter pris på kvalitet, ærlighed, kærlighed livsglæde og fred på jord. Værdier som forener og styrker den menneskelige eksistens på et humant niveau og hvor respekt og omsorg for miljø, planter og dyr er en naturlig del af livet.

Natur Energi er drevet af en lyst til livet og alle de glæder, som et godt og positivt syn på vores omverden giver os. Det giver os mod til at stå vagt om de sande værdier og kæmpe mod uret og misbrug i en verden af divergens.

Ingen har ret til at bestemme over os som individer, eller hvad vi skal tænke og gøre. Livet er en gave, som vi hver især må forvalte med samvittighed, og respekt for at ikke alle deler de samme drømme om et godt liv.

Man må tage det, man har behov for - ikke mere, ikke mindre. Der er nok til os alle, hvis vi holder balancen.
Vi kalder det livskvalitet med omtanke.

Vores vision og mission

VISION
At være blandt de ledende udbydere indenfor helsekostområdet på det danske marked. At formidle viden så flere bliver bevidste om, at naturens styrke er dit forsvar, og dermed optimere mulighederne for at træffe velovervejede sundhedsvalg.

MISSION
Vi sælger og markedsfører kvalitetsprodukter til specialhandelen og behandlere i Danmark inden for helsekostområdet.

Vores grundlæggende værdier

RESPEKT
Integritet vægtes højt og kommer til udtryk ved at være pålidelig i relationer og vores produkters kvalitet. Vi respekterer vores kollegaer, konkurrenter, kunder, samarbejdspartnere og den jord, vi deler. Alt, vi gør, gør vi med respekt for naturen, os selv og hinanden

KUNDEORIENTERET
Vi ønsker at dele vores viden om naturens ressourcer med vores kunder og bidrager derigennem til sundhed og livskvalitet med omtanke. Vi er bevidste om vores kunders behov og husker, at de er essentielle for vores aktiviteter.

VÆRDISKABENDE
Vi gør en positiv forskel for vores kunder, arbejdsplads og leverandører. Alt, vi gør, afspejler begejstring over den værdi, naturen bidrager med gennem vores produkter. Vi omsætter viden til handling med øget
livskvalitet for øje.

INNOVATIV
Vi fastholder og styrker vores position med afsæt i analyse, kreativitet og mod til fornyelse. Vi er nysgerrige, videbegærlige og klimabevidste i udvikling af vores arbejdsplads, produkter og aktiviteter.

MOD
Vi har mod til at turde. Vi har mod til at gå nye veje. Vi har mod til at begå fejl og lære af dem.

Natur Energi
Rypevang 4
3450 Lillerød
Tlf.: 4816 1213
natur@naturenergi.dk