OM SOLARAY

SOLARAY ER KVALITETSPRODUKTER DU KAN STOLE PÅ

 

​Gennem årene har Solaray udviklet kvalitetsprodukter og har nu et komplet sortiment med urter, urtekombinationer og GP urter (Garanteret Potens) samt et komplet sortiment af vitaminer, mineraler, multivitaminer og specielle kosttilskud. I 25 år har Solaray og regnbuen stået for kvalitet, service, innovation og renhed.

 

Engagement uden sammenligning

En af måderne, hvorpå Solaray opnår den høje kvalitet, er ved selv at fremstille produkterne. Kvalitet starter med de allerbedste råvarer. Netværket af leverandører befinder sig på flere kontinenter; fra Nord- og Sydamerika til Europa.

Der kræves et analysecertifikat fra hver leverandør, der garanterer hver eneste råvares kvalitet. Hver eneste råvareleverance testes og re-testes, før den kan accepteres til at indgå i produktsortimentet hos Solaray.

Denne kvalitetskontrol foregår i hele fremstillingsprocessen, hvor kvalitetsafdelingen overvåger hvert trin. Specielle procedurer følges for at sikre at produkterne er de samme fra produktion til produktion.

Grundig og omfattende test af råvarerne for at sikre rene og naturlige produkter

Solaray tester produkterne grundigt. Produkterne testes for identitet, renhed, kvalitet og potens i højteknologiske universitetslaboratorier af kemikere, mikrobiologer, botanikere og andre eksperter hos Solaray. De testes desuden for pesticider, mikroorganismer og tungmetaller.

Solaray garanterer, at der ikke er tilsat andre ingredienser end dem, der står på etiketten. Solaray garanterer ikke kun for sammensætningen af produktet men også for, hvordan det virker i kroppen. Solarays forskning, fremstilling og tests er målrettet mod øget biotilgængelighed, altså en øget optagelse af produktet i kroppen.

 

Unikke Solaray produkter

Solaray er engageret i forskning og i de videnskabelige og nytænkende idéer, som evalueres og bruges effektivt i produkterne. Deres laboratorium og investering i eksperter og udstyr er unikt.

Teamet af videnskabsmænd, diætister, kemikere, læger og ingeniører gør sig meget umage for at udvikle nye produkter i Solarays sofistikerede forsknings- og udviklingsfaciliteter.

Hvert år laver Vitamin Retail Magasinet en tilfældig meningsmåling blandt læserne, hvor de skal lave en top-10 liste over de mest sælgende kosttilskud i deres forretning. Her modtog Solaray 10 guldmedaljer for uovertrufne produkter fra 1998 til i dag.

Renhed og optimal optagelse med produkter fra Solaray

Solarays produkter er uden gluten, laktose, sukker og andre kunstige farve- og tilsætningsstoffer.

Har I behov for yderligere information om produkter fra Solaray kan I ringe til os på telefon 48 16 12 13 eller sende os en mail på [email protected].

Livskvalitet med omtanke

Natur Energi ApS
Rypevang 4
3450 Allerød
CVR: 15353074

 

Modtag vores nyhedsbrev