Om naturenergi APS

 
Natur Energi ApS blev stiftet i 1991 – og er et familieejet firma med hovedkontor i Allerød.

​Natur Energi er i dag blandt de førende på markedet indenfor urter, vitamin- og mineralpræparater, mælkesyrebakterier og fedtsyrer.

Natur Energi samarbejder med en bred vifte af nationale og internationale eksperter inden for kosttilskud, og har kontakt til læger, biokemikere, farmaceuter, kiropraktorer og ernæringsterapeuter.

Natur Energis visioner

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedst mulige information og service. Ligesom vi her hos Natur Energi også ønsker at være med til at definerer betydningen af begrebet “Sundhed og Helbred”. Vi er sikre på, at alle kan få en bedre livskvalitet gennem indtagelse af sund kost, og kosttilskud af høj kvalitet.

​Natur Energi afholder løbende kurser for behandlere og kunder.

Natur Energi og kvalitet

Natur Energi prioriterer kvaliteten særdeles højt, og vi vælger vore samarbejdspartnere med omhu for at sikre, at vi kan tilbyde de bedste og mest effektive produkter, der er tilgængelige på verdensmarkedet.

Natur Energi repræsenterer i dag nogle af verdens mest anerkendte producenter af helsekost produkter: Nutraceutical Corp med mærkerne Solaray og Kal samt Metagenics, begge fra USA og BioCare fra England. Firmaer der sætter kvalitet og produktkontrol i højsædet.

​Alle produkter fra Natur Energi er godkendt i Danmark.

Livskvalitet med omtanke

Natur Energi ApS
Rypevang 4
3450 Allerød
CVR: 15353074

 

Modtag vores nyhedsbrev