Livskvalitet med omtanke

Al liv er afhængig af en delikat balance mellem en række naturlige faktorer, som i symbiose skaber de essentielle byggesten til den verden, vi mennesker er en del af.    

Vores klode har været på en fantastik rejse gennem milliarder af år, hvor naturlige hændelsesforløb successivt har skabt de helt rigtige betingelser for udvikling af organisk vækst - et gådefuldt fænomen som ultimativt, og kun i sidste brøkdel af et sekund i klodens udvikling, gav os mennesker liv på jord.    

Vores klode har givet os alt det, som er grundlaget for vores eksistens, baseret på tilstedeværelsen af naturlige ressourcer. Noget vi ofte og gerne tager alt for givet.    

Hos Natur Energi dyrker vi det naturlige - det ægte og livsbekræftende. Vi sætter pris på kvalitet, ærlighed, kærlighed livsglæde og fred på jord. Værdier som forener og styrker den menneskelige eksistens på et humant niveau og hvor respekt og omsorg for miljø, planter og dyr er en naturlig del af livet.    

Natur Energi er drevet af en lyst til livet og alle de glæder, som et godt og positivt syn på vores omverden giver os. Det giver os mod til at stå vagt om de sande værdier og kæmpe mod uret og misbrug i en verden af divergens.     

Ingen har ret til at bestemme over os som individer, eller hvad vi skal tænke og gøre. Livet er en gave, som vi hver især må forvalte med samvittighed, og respekt for at ikke alle deler de samme drømme om et godt liv.    

Man må tage det, man har behov for - ikke mere, ikke mindre. Der er nok til os alle, hvis vi holder balancen.    
Vi kalder det livskvalitet med omtanke.