Konsulenter

Vores konsulenter besøger løbende butikkerne, og skaber synlighed, rådgiver og underviser i de produkter vi formidler. Mød dem herunder.

Jan

Jan er Solarays toperfarne produktspecialist. Han har arbejdet med kosttilskud og den alternative verden i over 30 år. Jan er morgenmand, og mange har allerede nydt godt af hans morgen-produkt træninger. Jan dækker hele Jylland.

Maria

Maria er Solarays over-alt-kørende produktspecialist på Fyn og i Jylland. Maria har uttalige års erfaring indenfor helsekostbranchen og stor viden om sundhed, vitaminer og mineraler. Den deler hun gerne ud af.

Marlene

Marlene er Solarays skarpe produktspecialist på Sjælland og Lolland-Falster. Marlene har mange års erfaring indenfor kosttilskud og deler gerne ud af sin begejstring og store viden om Solarays produkter, livsstil - og ikke mindst godt humør!

H.C.

Hc er Solarays produktspicialist i Nordsjælland og København. Hc har stor erfaring med egen helsekost butik, og har oven i det en 3 årig naturmedicinsk uddannelse som Heilpraktiker. Servicemindet er en af de ord der passer bedst på Hc.